Angajatorul spune că s-a săturat să-mi facă popriri și mă tot ceartă din acest motiv. Pot să-mi deschid un cont de salariu ca să îmi facă banca poprirea?
Buna ziua am mai multe popriri si salariul se da in mana problema ii ca ma tot cearta angajatorul ca sa saturat sa imi faca poprire.Intrebarea este pot de exemplu sa deschid cont la banca sa imi bage salariul pe cont si sa imi faca banca poprirea ca sa nu mai faca angajatorul?Va rog mult ajutatima
Va multumesc
Angajatorul este obligat sa faca retinerile si sa le vireze executorilor.
Si daca va faceti cont, odata ce a luat cunostinta de porpiri, angajatorul trebuie sa le retina si vireze catre ei.
Ideea ca s-o fi saturat angajatorul, dar acestea sunt procedurile, spuneti-le ca nu aveti ce sa faceti, odata ce le-a trimis lor executorii adresele, trebuie sa le onoreze,
Acesta nu constituie un motiv de concediere, nu, nu au voie sa va "dea afara" pe acest motiv, ca s-a saturat sa retina si vireze banii catre executori.
Poprire pe salariu
anamaria81
Un salariat a facut cerere prin care solicita sa i se faca poprire pe salariu. Problema e ca el are 2 popriri la banci prin executor judecatoresc. Executorul a ... (vezi toată discuția)