avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Diferente contributii CAS si CASS suportate de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Diferente contributii CAS si CASS suportate de angajator

Buna ziua. Imi spuneti va rog cum se raporteaza in declaratia 112, diferentele suportate de angajator la CAS si CASS? Este vorba de un contract part time, 2 zile pe saptamana, cate 8 ore, fara cumul de functii. Salarul de incadrare este 760.

Alte discuții în legătură

Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)
Lucrez full time la o firmă, câte contracte part time de câte 2 ore pot încheia cu alte firme? Mihai1924 Mihai1924 Buna ziua! In acest moment lucrez full time la o firma, doresc sa ma extind putin, sa inchei contracte part time pe 2 ore si cu alte firme deoarece am mai ... (vezi toată discuția)
Timp legal de lucru pentru 2 contracte individuale de munca Ionutbog Ionutbog Buna ziua. Lucrez la o institutie cu norma intreaga (8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana) pe perioada nedeterminata, angajat cu contract individual. Aici ... (vezi toată discuția)