avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de vacanta

Dacă un copil merge in tabara cu învățătoarea lui, poate achita contravaloarea serviciilor de cazare si masa cu tichetele de vacanta ale mamei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:52, 21 Octombrie 2018
Nu se poate achita asa ceva cu tichetele de vacanta acordate .

Beneficiarii care au primit vouchere de vacanță nominale sunt singurele persoane îndreptățite să utilizeze voucherele de vacanță în perioada menționată pe acestea și în exclusivitate pentru achitarea pachetului de servicii turistice contractat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare voucher vacanta Flx975 Flx975 Daca nu doresc sa merg in concediu...copilul meu poate utiliza el voucherul ? Sau pot achizitiona eu un pachet turistic,dar sa mearga copilul ? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta Toma Spataru Toma Spataru Soția mea profesor, a fost în concediu pentru cresterea copilului cu handicap pana la 3 ani. La 1 aprilie a inceput serviciul. Poate beneficia de voucher ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta carmengheorghiu carmengheorghiu Angajat cu o norma in invatamant si cu o norma in sanatate, functia de baza fiind in sanatate, poate sa aleaga unitatea de unde va beneficia de voucher de ... (vezi toată discuția)