avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contestație bursa sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contestație bursa sociala

In analiza dosarului de bursa socială mi-au exclus sora și mama din componenta familiei pe motiv ca nu am același domiciliu cu ele și la numărul membrilor familiei m-au trecut doar pe mine. Menționez ca doar eu realizez venituri, mama și sora mea nu, astfel încât, luând in considerare doar venitul meu, era peste minimul pe economie. In regulament scrie ca pana la 26 de ani venitul minim pe familie se calculează luând in considerare toți membrii familiei. Deci in situația in care eu in calitate de student lucrez, dar ceilalți membri nu realizează niciun venit, pot depune contestație pentru a primi bursa? Familia e reglementată in vreun fel in regulamentul burselor in funcție de domiciliu sau filiație?

Alte discuții în legătură

Bursa socială student Elenaa5 Elenaa5 In situația in care vreau sa aplic pentru bursa socială, o pot obține dacă sunt angajata? Pentru acordare e nevoie ca venitul familiei sa nu depășească ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala la masterat ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am si eu o nelamurire: Pt a primi bursa sociala ce venit nu trebuie sa depasesc? Am luat dupa site-ul lor regulamentul de acordare a burselor ... (vezi toată discuția)
Bursa student anastasiapasternak anastasiapasternak Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu bursa pe care as putea sa o primesc de la facultate, mai exact este vorba de conditiile pe care trebuie sa le ... (vezi toată discuția)