avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie raport inspectie anaf
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie raport inspectie anaf

Urmare a finalizarii unui control ANAF la o firma SRL, dupa ce am primit raportul de inspectie am depus la registratura ANAF o contestatie, in ideea ca, pe baza raspunsului formulat, vom putea continua eventual actiunea in instanta.
Au trecut mai bine de 5 luni de la depunere si nu am primit niciun raspuns.
Se poate folosi in vreun fel aceasta lipsa de reactie / intarziere, in anularea PV de inspectie, a consecintelor lui, sau macar in continuarea demersului in instanta?
Exista vreo prevedere care sa penalizeze in vreun fel lipsa lor de reactie la contestatia facuta?

Alte discuții în legătură

Contestatie control anaf dharalamb dharalamb Urmare a finalizarii unui control ANAF la o firma SRL, dupa ce am primit raportul de inspectie am depus la registratura ANAF o contestatie, in ideea ca, pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie raport inspectie fiscala anaf dharalamb dharalamb Urmare a finalizarii unui control ANAF la o firma SRL, dupa ce am primit raportul de inspectie am depus la registratura ANAF o contestatie, in ideea ca, pe ... (vezi toată discuția)
Raspuns contestatie raport inspectie fiscala anaf keith keith Am depus contestatie la raport de inspectie fiscala si decizie impunere din data de 18.06.2015 si nu am primit inca nici un raspuns ( cei de la finantele ... (vezi toată discuția)