avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contestatie raport inspectie fiscala anaf
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contestatie raport inspectie fiscala anaf

Urmare a finalizarii unui control ANAF la o firma SRL, dupa ce am primit raportul de inspectie am depus la registratura ANAF o contestatie, in ideea ca, pe baza raspunsului formulat, vom putea continua eventual actiunea in instanta.
Au trecut mai bine de 5 luni de la depunere si nu am primit niciun raspuns.
Se poate folosi in vreun fel aceasta lipsa de reactie / intarziere, in anularea PV de inspectie, a consecintelor lui, sau macar in continuarea demersului in instanta?
Exista vreo prevedere care sa penalizeze in vreun fel lipsa lor de reactie la contestatia facuta?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contestatie control anaf dharalamb dharalamb Urmare a finalizarii unui control ANAF la o firma SRL, dupa ce am primit raportul de inspectie am depus la registratura ANAF o contestatie, in ideea ca, pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie raport inspectie anaf dharalamb dharalamb Urmare a finalizarii unui control ANAF la o firma SRL, dupa ce am primit raportul de inspectie am depus la registratura ANAF o contestatie, in ideea ca, pe ... (vezi toată discuția)
Legea armelor si munitiilor permis arma nevizat la timp zaharia vlad zaharia vlad la un control al politiei in 09 dec 2017s-a constatat ca viza permis arma expirase in 29 oct 2017. Am predat armele si munitia la ipj buzau si pe 23 ian 2018 ... (vezi toată discuția)