avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... legea armelor si munitiilor permis arma nevizat la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

legea armelor si munitiilor permis arma nevizat la timp

la un control al politiei in 09 dec 2017s-a constatat ca viza permis arma expirase in 29 oct 2017. Am predat armele si munitia la ipj buzau si pe 23 ian 2018 mi s-a comunicat prin adresa ca mi s-a anulat permisul. Am facut contestatie azi ca n-am fost notificat cf. Legea 319/2015 art.I. punct 6. As dori totusiun sfat sau asistenta de specialitate pt. a sti ce sa fac in continuare.
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 16:12, 30 Ianuarie 2018
Măsura anularii dreptului de deţinere a armelor este supusă controlului judecătoresc, potrivit Legii nr. 554/2004, cu modificările şi completările ulterioare. Contestatia formulata valoreaza plangere prealabila in conditiile acestei legi, astfel incat in raport de răspunsul primit la plângerea prealabilă sau daca nu primiti niciun răspuns în termen de 30 de zile de la înregistrarea cererii se poate sesiza instanţa de contencios administrativ competentă, pentru a solicita anularea în tot sau în parte a actului, repararea pagubei cauzate şi, eventual, reparaţii pentru daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de arma 2 ani pcodrut pcodrut mi s-a suspendat permisul de arma de vanatoare 2 ani pe motivul ca nu m-am prezentat inainte de 23.01.2014, mentionez ca permisul s-a eliberat in ... (vezi toată discuția)
anulare proces verbal de contraventie mary6 mary6 buna dimineata, detin o pusca sportiva cu aer comprimat cat.E ,permis de port arma tip B,in 19.06.2012 seful de post al politiei locale impreuna cu un agent ... (vezi toată discuția)
Permis de port arma anulat kvi22 kvi22 Buna ziua, Acum un an m-am ales cu permisul de port arma anulat, motivul fiind pierderea(furtul) armei din dotare. Arma se afla in geanta, am lasat geanta ... (vezi toată discuția)