avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare reclama Facebook/Google
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare reclama Facebook/Google

Buna ziua,
Recent am primit prima factura pentru reclame Facebook de la Facebook Irlanda. Factura vine de la Facebook fara TVA firma mea fiind si ea platitoare TVA.

In contabilitate ea trebuie inregistrata ca
a) achizitii intracomunitare de servicii
b) achizitii intracomunitare de servicii scutite
c) achizitii intracomunitare de servicii neimpozabile?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Inscriere in roi pentru reclama pe facebook? bogdan2783 bogdan2783 Buna ziua, Ca firma am cumparat reclama pe FB care este inscrisa in Irlanda. Trebuie sa ma inscriu in ROI pentru ca realizez tranzactii intracomunitare. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura reclama facebook georgiana.ion georgiana.ion Buna ziua! Am achizitionat servicii de promovare-facebook ads- de la Facebook.Plata accestor servicii se face direct din contul bancar de card al companiei si ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunita - reclama facebook -magazin online Mona123 Mona123 Buna ziua, Persoana juridica, neplatitoare de TVA, impozit micro, activitate comert online, doreste sa achizitioneze servicii reclama Facebook (Irlanda). Se ... (vezi toată discuția)