avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie intracomunita - Reclama Facebook -Magazin ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie intracomunita - Reclama Facebook -Magazin online

Buna ziua,
Persoana juridica, neplatitoare de TVA, impozit micro, activitate comert online, doreste sa achizitioneze servicii reclama Facebook (Irlanda). Se va inregistra in ROI inaninte de a efectua achizita. Ce obligatii fiscale ii revin personaei juridice in urma achizitionarii, plateste TVA in Romania, impozit pe venitul nerezidentilor? Ex. Cumpara de 1000 lei,
-Facebook emite factura cu TVA, urmand ca firma care a fectuat achizita sa depuna declaratia 390 sau,
-Facebook emite factura fara TVA, urmand ca firma care a efectuat achizita sa depuna D301+D 390 si sa plateasta TVA la anaf.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Voltron , utilizator 12:29, 18 Octombrie 2016
Doresti sa te inregistrezi doar cu cod de TVA special pentru operatiuni intracomunitare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii prestari servicii intracomunitare AIV AIV O societate din Polonia imi presteaza niste servicii( sablare si vopsire poduri) in Romania, emit facturi societatii din Romania fara TVA. Intrebare: Trebuie ... (vezi toată discuția)
Reg op. intracomunitari Mariralu Mariralu Se poate inscrie in ROI un SRL neplatitor de TVA ? Multumesc anticipat pentru ajutor. (vezi toată discuția)
Pfa declaratia 390 vies psebi psebi Buna ziua, Sunt o PFA (cod CAEN 6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei). M-am inregistrat in ROI deci implicit m-am inregistrat in scopuri ... (vezi toată discuția)