avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furtul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furtul

PROBLEMA E CA IN MASINA AM AVUT PORTOFELUL CU ACTE SI MI SA FURAT DE NISTE BAIETI CARE II CUNOSTEAM DE FURACIOSI SI M AU SUNAT CA MI AU GASIT PORTOFELUL IN FATA BLOCULUI SI VROIAU RECOMPENSA PE EL SI VREAU SA STIU DACA IN 48 ORE SE CHEMA FURTLA ADRESA LOR SAU NU
Cel mai recent răspuns: cornelyu_pal , utilizator 21:43, 11 Noiembrie 2009
Daca aveti probe ca ei au furat portofelul cu acte, puteti merge sa depuneti plangere pt furt( art.208-209CP)la politie.
mi sau inapoiat actele dar vroiam sa stiu daca le tineau la ei era furt
Luati legatura cu organul de urmarire penala si puteti realiza un flagrant.....pt ca in speta se poate vorbi si de santaj.
multumesc mult #-o#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat AdrianAndrei AdrianAndrei Doi prieteni sunt acuzati de furt calificat potrivit art 208-209 cp In fapt: -acestia au fost chemati de 3 indivizi(cunostinte) sa le predea cateva lucruri ... (vezi toată discuția)
Retinut in arest spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina 3 baiet locuiesc in spania si cei 3 baieti care au fost chemati cate unu la ore difetite in retinuti la politia spaniola.Pe primul la sunat politia spaniola sa ... (vezi toată discuția)
Escrocherie, santaj...? anielle anielle Am facut o plangere cu o intamplare recenta..care pe scurt poate fi prezentata asa: \" In dimineata zilei de luni pe data de 22.11.2010 orele ... (vezi toată discuția)