avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Banii din pilonul 2
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Banii din pilonul 2

Banii moșteniti din pilonul 2 se pot lua dupa decesul sotului in mana si Cum? Sau se transfera in contul pilonului 2 al urmasilor. Copiii au lucrat pe timp de vara, sunt studenti, dar acum nu mai lucreaza. Pot face ceva pt a lua acum banii si nu cand vor iesi ei la pensie. Fiind studenti au nevoie acum de ei.

Alte discuții în legătură

Pilon 2, moștenitor student care a avut somaj, primesc banii? Radu zaman Radu zaman Bună seara! As vrea sa știu cum pot recupera fondul pilonului 2 al pensiei obligatorii după decesul tatălui meu. Mama este participanta activa la pilonul ... (vezi toată discuția)
Retragere pensie pilonul 2 problemapensie problemapensie Buna seara, problema e in felul urmator: tata a cotizat la pilonul 2 de pensii private, si a decedat de cancer. Ulterior, cand ne-am interesat despre fondul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.tatal meu ... Ramonafodor96@yahoo.ro Ramonafodor96@yahoo.ro Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.Tatal meu a decedat și eu sunt unica moștenitoare și el a contribuit la o pensie privata și sa făcut ... (vezi toată discuția)