avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pilon 2, moștenitor student care a avut somaj, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pilon 2, moștenitor student care a avut somaj, primesc banii?

Bună seara!
As vrea sa știu cum pot recupera fondul pilonului 2 al pensiei obligatorii după decesul tatălui meu. Mama este participanta activa la pilonul 2, deci sa înțeleg ca nu are nici o șansă să primească banii? Iar eu sunt student, am avut șomaj după terminarea liceului, dar nu m-am angajat. As vrea sa știu dacă eu voi primi banii. Țin sa menționez ca la NN îmi apare ca am cont,nu stiu daca am fond in pilonul 2. Pot sa mi transfer pensia obligatorie în alta parte pentru a primi moștenirea?
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2018
Radu zaman, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire pensie privata nn Dogh Dogh Va salut. Tatal meu avea pensie privata la NN , dupa decesul lui am ramas singurul mostenitor mama renuntand la mostenirea pensiei private in favoarea mea. Cei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.tatal meu ... Ramonafodor96@yahoo.ro Ramonafodor96@yahoo.ro Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.Tatal meu a decedat și eu sunt unica moștenitoare și el a contribuit la o pensie privata și sa făcut ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sotul meu a decedat, eu si copilul fiind mostenitorii ... Sandina Radoi Sandina Radoi Buna seara, Sotul meu a decedat, eu si copilul fiind mostenitorii fondului sau de nn pensii pilonul II. As vrea sa stiu de ce partea mea din fondul privat de ... (vezi toată discuția)