avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare domiciliu

Buna. Recent mi-a expirat cartea de identitate. Doresc sa schimb sinadresa de domiciliu. Practic se schimba doar numărul de casa. Localitatea, strada chiar rămân aceiași. Am făcut modificările la primărie și am predat actele pentru emiterea cărții de identitate. Ce alte acte trebuie schimbate ? Card credit? Permis conducere ? Etc ?

Alte discuții în legătură

Schimbare numar bloc bogdan1709 bogdan1709 Buna ziua, Recent am achizitionat un apartament intr-un bloc nou, denumit bloc C1 (asa apare si in CVC). Recent s-a luat hotararea ca denumirea sa fie ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea permisului auto este obligatorie la schimbarea domiciliului in c.i.? roxanafodor roxanafodor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie preschimbarea auto si a cartii de identitate auto, in cazul schimbarii domiciliului in cartea de ... (vezi toată discuția)
Acte auto la expirare carte de identitate eul44 eul44 Va rog, sa ma informati despre cadrul legal cu privire la urmatoarea problema: doresc sa imi schimb domiciliu (buletinul)... acest fapt presupune si ... (vezi toată discuția)