avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte auto la expirare carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte auto la expirare carte de identitate

Va rog, sa ma informati despre cadrul legal cu privire la urmatoarea problema:
doresc sa imi schimb domiciliu (buletinul)... acest fapt presupune si schimbarea actelor auto(permis, carte identitate auto etc) ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: daisys , utilizator 23:18, 26 Ianuarie 2013
Solicitarea modificarii datelor aferente permisului de conducere, model al Uniunii Europene, ca urmare a schimbarii domiciliului titularului se face pe baza urmatoarelor documente:


• actul de identitate, in original si copie;

• f isa detinatorului permisului de conducere completata;


Sistemul informatic va fi actualizat fara tiparirea unui nou permis de conducere .Numai in cazul in care te muti in alt judet trebuie schimbat permisul.Pe asta european nu este adresa trecuta.Daca te muti dintr-un oras in altul in acelasi judet ti-l emite aceeasi autoritate.Atunci pentru ce sa mai platesti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea permisului auto este obligatorie la schimbarea domiciliului in c.i.? roxanafodor roxanafodor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie preschimbarea auto si a cartii de identitate auto, in cazul schimbarii domiciliului in cartea de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea cartii de identitate si permisului auto pika_ro pika_ro Buna ziua, la schimbarea domiciliului (vechiul domiciliu ramane in continuare proprietatea familiei) impreuna cu schimbarea carnetului de identitate trebuie ... (vezi toată discuția)
Implicatii schimbare adresa de domiciliu looser looser In urma schimbarii adresei de domiciliu, am aflat ca exista obligativitatea de a schimba si Cartea de Identitate a autovehiculului, talonul auto si permisul de ... (vezi toată discuția)