avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie CIC

Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie:
Lucrez de 8 ani cu contract individual de munca la firma "x" care este partener Vodafone.
In tot acest timp firma Vodafone , mi-a acordat niste bonusuri (tichete cadou ce depaseau lunar 150 ron, deci impozitate).
La dosarul pentru indemnizatie am depus si o adeverinta primita de la firma Vodafone cu toate veniturile mele primite de la ei in 2017.
Aceasta adev nu mi a fost luata in calcul la indemnizatie , deoarece nu am contract individual de munca cu Vodafone. Ei m au platit in baza contractului de parteneriat intre ei si firma mea angajatoare.
Este corect ???
Avand in vedere ca sunt venituri impozitabile ???
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
RAMOnaBC, utilizator

Alte discuții în legătură

Venituri calculate la cic RAMOnaBC RAMOnaBC Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: Lucrez de 8 ani cu contract individual de munca la firma \"x\" care este partener Vodafone. In tot acest timp firma ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete cadou neghina94 neghina94 Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu impozitarea tichetelor cadou. Multinationala la care lucrez a oferit angajatilor in luna aprilie(cadou de ... (vezi toată discuția)
Regimul fiscal al tichetelor cadou purpleorchidee purpleorchidee Referitor la tichetele cadou am o nelamurire, Am citit ce mai multe forumuri si fiecare are alta parere. Daca o firma doreste sa recompenseze salariatii care ... (vezi toată discuția)