avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Primarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Primarie

Buna ziua! lucrez la un centru de informare, facut pe fonduri europene angajatorul fiind primaria. de doi ani de zile primarul nu ne lasa sa ne desfasuram activitatea in acest centru , pe perioada de iarna, pe motiv ca face economie. In schuimb ne tine in primarie ca sa facem munca altora. munca in care nici nu am experienta. Comportamentul lui este abuziv . se poarta foarte urat cu angajatii. mi a dat dispozitie scrisa prin care sprijin activitatate unui compartiment, Cum pot sa imi desfasor activitatea in centru informatic si sa numai stau in primarie? ce sa fac sa imi pot indeplinii atributiile de la centru?

Alte discuții în legătură

Preluare atributii tina25 tina25 sunt consilier juridic(personal contractual) in cadrul unei primarii..mentionez ca la compartimentul de contabilitate sunt angajate 2 persoane...una dintre ele ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionari publici nixon19 nixon19 un functionar public poate fi remunerat in cadrul unui ONG ????? (vezi toată discuția)
Cumul de functii biancacostin biancacostin am si eu o situatie cam ciudata, sunt angajata cu contract de munca in cadrul unei institutii publice ca inspector SVSU; in cadrul compartimentului de ... (vezi toată discuția)