avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua ,imi cer scuze ca revin din nou pozele de la nunta noastra in care apar numai eu cu familia mea .nu sant lucruri personale si nu ar fi avut voie sa le ia din casa?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:22, 24 Octombrie 2018
Puteti sa procedati cum doriti,sa mergeti la mediator ,sa faceti plangere la politie pt a o speria dar sansele sunt mici o sa va rada in nas politistii,din pacate asa procedeaza cu lucruri mult mai serioase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire diabara diabara Buna ziua tuturor. Am si eu o problema, care atinge cote din ce in ce mai mari de absurditate si neplacere. O femeie pe care lumea o considera mai mult sau ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru poze postate pe internet mihaimihai86 mihaimihai86 Buna seara ,ma scuzati de deranj... am si eu o nelamurire daca se poate sa ma ajutati va rog frumos...:Am stat cu o fata timp de 1 an si 10 luni dupa care ... (vezi toată discuția)
Santaj cu poze ContSters299712 ContSters299712 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati intro problema destul de serioasa pentru mine. Deci problema probabil deja e banala, de multe ori ati auzito la alte fete, un ... (vezi toată discuția)