avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... De ce acte am nevoie pentru transcrierea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

De ce acte am nevoie pentru transcrierea certificatului de castorie

De ce acte am nevoie pentru transcrierea certificatului de castorie. Eu am domiciliul in Bucuresti sector 1 si sunt căsătorită cu un cetățean irlandez doresc sa preiau doar numele! Domiciliul din romania il păstrez!

Alte discuții în legătură

Declarare casatorie in romania alyadavid alyadavid In urma cu 10 luni m-am casatorit in Franta si inca nu am declarat casatoria in Romania. Varianta prin consulat este exclusa, o vom declara luna viitoare in ... (vezi toată discuția)
Transcrierea casatoriei in romania cren cren M-am castorit in Serbia cu un cetatean sarb. Nu am inregistrat casatoria in Romania. La casatorie mi-am pastrat numele de fata si nu am fost nevoita sa-mi ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in romania a unui copil nascut in irlanda loredana84 loredana84 Buna seara, Sunt in Irlanda din 2007, acum 2 saptamani am nascut un baiat in aceasta tara iar in august trebuie sa venim acasa pentru botez. De aici mi-au dat ... (vezi toată discuția)