avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzarea cu prime
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzarea cu prime

Buna ziua,
In legatura cu vanzarea cu prime, lucrez la o fabrica de alcool, noi am dorii sa cumparam produse de la fabrica vecina care se ocupa cu produse alimentare si sa le dam prime la cumpararea unuia dintre produsele noastre sau sa oferim, in urma unei intelegeri cu firma vecina, un discount la produsele lor. Am citit diferite pareri, legi si ordonante. As dori daca se poate inca o parere. Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Legea 321/2009 18bubu 18bubu buna ziua !stie cineva legea 321/2009 se aplica si contractelor castigate la licitatie? adica am avut o licitatie am castigat este vorba de produse alimentare ... (vezi toată discuția)
Legea 321/2009 si pt contr de distributie hajnyci hajnyci Buna ziua! Sa imi spuneti va rog daca Capitolul III din L 321/2009 se refera si la un contract de distribuite? Noi ca si producatori dam marfa pt distribuitor ... (vezi toată discuția)
Legea 321/2009 bubu.g bubu.g Buna ziua!Daca ma poate ajuta cineva eu sunt producator de produse proaspete, pentru noi care nu vindem la consumator final sunt valabile prevederile prezentei ... (vezi toată discuția)