avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... banii de liceu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

banii de liceu

va rog daca ma poate lamuri cineva ..
la 1226 .ron.salar ( in mana ))3 persoane eu impreuna cu cele doua fete (pe care le intretin singura ) una studenta cealalta la liceu si careia nu i sa aprobat dosarul ,,banii de liceu "motivul ....venitul.prea mare !!multumesc ..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 25 Octombrie 2018
Prin adoptarea Hotărârii de Guvern 712/2018 (disponibilă atașat), începând cu anul școlar 2018-2019, fiecare beneficiar va primi lunar, pe toata durata cursurilor, în situația respectării tuturor condițiilor legale prevăzute, suma de 250 lei/lunar. Pe lângă indexarea aceste sume (de la 180 lei/lună), a fost majorată și valoarea plafonului maxim de acordare a bursei de la 150 lei la 500 lei/membru de familie, dată fiind necesitatea de a corela plafonul de acordare a sprijinului cu situația economică actuală.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere suplimentara poparaluca poparaluca Buna ziua, Referitor la deducerea suplimentara acordata unui salariat, legislatia nu este foarte clara. Copiii minori ai contribuabilului sunt considerati ... (vezi toată discuția)
Bani liceu asachi asachi Am acordat Bani de liceu respectand prevederile HG 1488/2004. A aparut o situatie in luna ianuarie 2014 in sensul , ca un elev ne-a comunicat ca unul dintre ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala pentru facultate iuliagabriela010 iuliagabriela010 buna ziua,sunt studenta in anul 1 si vreau sa stiu care trebuie sa fie salariul pe persoana pentru a putea beneficia de bursa sociala,am intrebat si la ... (vezi toată discuția)