avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pentru legalizare acte
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pentru legalizare acte

As vrea sa stiu daca se poate apostila o procura speciale facuta in Italia de un notar si tradusa in Tribunal ,si unde trebuie sa ma adresez?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:11, 28 Octombrie 2018
Daca e nevoie de apostila, ea se poate pune doar in Italia. De obicei se pune originalul in limba italiana si o traducere autorizata si legalizata din Romania n-ar mai trebui apostilata pentru folosirea in Romania, cu conditia ca originalul sa fi fost apostilat in prealabil.
Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Partaj meluzu meluzu poate fiul meu sa reprezinte pe mama lui la notar pentru partaj (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am o intrebare???am nevoie de cazier din rimini e,pot sa fac o inputernicire la un notare???ciao procura mai multe limbi???e valabila in romania???dana italia Maschera Maschera As dori sa fac o procura pt Certicat de nastere in original Buletin de identitate Cazier juditiar.... Se poate face cu o singura procura din Italia???cu ... (vezi toată discuția)