avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coffee si bike service truck
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coffee si bike service truck

Buna ziua, vreau sa pornesc o mini afacere, sa transform un microbuz in coffee truck si atelier de biciclete mobil, ce autorizatii mi-ar trebui pentru partea de cafea? As putea sa merg cu el oriunde sau trebuie sa aleg un loc si sa raman acolo? Sunt din Timisoara :)
Se poate face asa ceva cu fonduri europene?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 18:13, 25 Octombrie 2018
Buna seara...era o postare asemanatoare aici acum cateva zile...
In primul rand intrebati la RAR daca aceasta transformare afecteaza cumva omologarea autovehicolului folosit, el a fost construit cu un scop...
Apoi cred ca e vb.de firma, autorizatii, etc.-cautati acea postare sau poate va ajuta cineva...
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nursing homes moda moda Buna seara sunt nou , noutz pe forum si va rog sa mi scuzatzi stangacia , pe scurt intrebarea este urmatoarea : cum pot sa infintzez un nursing homes si care ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a apartamentului armand67 armand67 Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul 1. Doresc sa reabilitez termic [b]doar apartamentul proprietate personala[/b], nu si toate nivelurile cladirii in ... (vezi toată discuția)
Recalcularea taxei de poluare in functie de emisiile co2 la euro2 alinel alinel am depus le trezorerie o cerere dupa multe insistente a fost primita si am cerut recalcularea taxei de poluare in functie de emisiile CO2 facute in ... (vezi toată discuția)