avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație de crestere a copilului

Pot beneficia de indemnizație de crestere a copilului daca am avut somaj noua luni pana in ianuarie 2018 iar apoi februarie si martie nu am lucrat fiind angajat a din nou din aprilie acum fiind însărcinată în sase luni?Va rog sa îmi răspundeți. Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Prenatal Istrate_Nadya@yahoo.com Istrate_Nadya@yahoo.com Pot beneficia de prenatal daca am lucrat la o societate din 2012 pana in martie 2017 apoi am intrat in somaj noua luni pana in ianuarie 2018 apoi am ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la ccc? Istrate_Nadya@yahoo.com Istrate_Nadya@yahoo.com Pot beneficia de indemnizația de crestere a copilului daca am lucrat 5 ani la o firma pana in martie 2018 apoi am avut somaj până in februarie 2019,iar din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am lucrat intr-o corporație din dec 2018 pana în ... Tilli Tilli Bună ziua! Am lucrat intr-o corporație din dec 2018 pana în 1 iunie 2021,și mi s-a desființat postul,toată echipa a fost data afara. Am aflat de curând ... (vezi toată discuția)