avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am dreptul la CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am dreptul la CCC?

Pot beneficia de indemnizația de crestere a copilului daca am lucrat 5 ani la o firma pana in martie 2018 apoi am avut somaj până in februarie 2019,iar din aprilie 2019 sunt din nou angajata la o alta firma acum fiind in luna a 6 a de sarcină?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 14 Octombrie 2018
Din ce ati postat, reiese faptul ca, veti putea beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Conditii ccc Ali89 Ali89 Buna ziua! As avea nevoie de ajutor! Trei ani am lucrat in Germania si acum ne-am intors acasa. M-am angajat in 3 Decembrie 2018 aici la locul nou de munca. ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)