avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cumulare zile concediu medical cod 01 cu cod 09
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cumulare zile concediu medical cod 01 cu cod 09

Stiu ca pe codul de indemnizatie 01 se pot da maxim 90 de zile de concediu medical in 12 luni.zilele primite pe cod de indemnizatie 09 (ingrijire copil) ,se calculeaza impreuna cu cele de pe 01 sau separat?multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
Cristi_nu, utilizator

Alte discuții în legătură

Numar zile concediu medical MOSOR MOSOR Buna ziua. Cum se interpreteaza [b]9o zile maxim pentru fiecare afectiune[/b]? O salariata a avut 90 zile CM (pt.o afectiune). Acum este internata cu alta ... (vezi toată discuția)
Concediu medical norocel1 norocel1 conform OUG158/2005,asiguratii beneficaza de 90 de zile de concediu medical pentru incapacitate temporara de munca,in decurs de 12 luni,incpand cu prima zi de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical copil bolnav dacibeze dacibeze Numele meu este Maria si am doi copii in varsta de 3 si 6 ani.Cate zile de concediu medical imi poate acorda medicul de familie mie, ca si asigurat in ... (vezi toată discuția)