avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inducerea in eroare a organelor judiciare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inducerea in eroare a organelor judiciare

Buna ziua. As avea niste intrebari legate de aceasta infractiune. Am fost reclamat si procurorul a dat clasare, nu stiu exact motivul, fapta nu exista cred. In urma solutiei procurorului, respectivul a facut 2 plangeri in instanta care au fost respinse, instanta mentinand solutia procurorului. Pot face plangere pt inducere in eroare, nu? Care ar fi termenul pentru depunerea plangerii si pe ce anume sa ma axez in plangere, faptul ca a fost facuta cu rea vointa sau pe altceva? Ma gandesc sa-i fac plangere penala si in cadrul plangerii sa cer si daunele morale. Am nevoie de avocat din prima faza sau pot face plangerea si pe parcurs sa angajez un avocat? La depunerea plangerii, am nevoie si de solutia procurorului si sentintele instantelor (pt ca nu le am, solutiile instantelor le-am vazut online doar) sau pot merge doar cu plangerea si solicita instanta solutia si sentintele? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
Calin2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: Calin2020 , utilizator 20:48, 26 Octombrie 2018
S-a mers pe "fapta nu exista" de catre procuror. Va rog, de unde pot sa iau si eu solutiile, cate plangeri se fac daca suntem 2 persoane reclamate si unde se depune plangerea? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se trateaza un proces penal referitor la nup mihaela2007 mihaela2007 fostul sot mi-a facut o plangere care s-a soldat cu NUP, acum a facut o plangere in instanta impotriva acestui NUP,cum se trateaza un astfel de ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului adumitroaie florin adumitroaie florin Va rog sa imi spuneti daca este obligatorie prezenta la Judecatorie in situatia in care ai calitatea de intimat pentru plangere impotiva rezolutiei ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva nup dat de procuror? adela05 adela05 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum pot sa procedez in urmatoarea situatie. Am depus o plangere pt tulburare de posesie. Recent, mi s-a comunicat faptul ca ... (vezi toată discuția)