avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coteț De porc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coteț De porc

Vecinul are la 3 metri cotețul porcului la 3 metri e și casa mea de gardul dintre noi. Mai ales vara miroase excrementele porcului lor îngrozitor. Am văzut ca mancare și apa îi da dar curățenie la porc nici măcar la o luna nu îi face nu mai spun ca ar trebui să îi facă curățenie zilnic. Ce pot sa fac? Chiar așa poți deranja vecinii cu mirosul de la animalul tău? ?????Unde pot sa mă adresez cu problema asta? ?
Cel mai recent răspuns: Brezeanu florenta , utilizator 10:14, 27 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie 13anamb 13anamb buna ziua -De 5ani am o casa la \\"tara\\". Am pus in ghilimele tara pentru ca in acte scrie oras Boldesti Scaieni, Cartier Seciu, dar in realitate este ca la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce pot face in urmatoarea situatie? locuiesc la oras,la ... sykes sykes Buna ziua! Ce pot face in urmatoarea situatie? Locuiesc la oras,la casa, distanta dintre case fiind de cel mult 15 metri . De cateva luni vecinul a inceput ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut cand vecinii cresc pasari si animale exat langa gardul de hotar nsb nsb buna ziua, locuiesc in mediu rural, si am vecinii sin fata cat si din spate care cresc pasari si animale. nu m-ar deranja cu nimic acest lucru dar pasarile ... (vezi toată discuția)