avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ipoteca asupra sumelor urmaribile reprezentând ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ipoteca asupra sumelor urmaribile reprezentând venituri și disponibilități banesti

În vederea obținerii unui împrumut bancar trebuie sa semnez un contract de garantie mobiliara prin care imi dau acordul sa se puna ipoteca asupra sumelor urmaribile reprezentând venituri și disponibilități bănești.
Dacă îmi dau acordul ce se intampla cu banii pe care îi am în conturi la o altă bancă? Mai pot retrage din ei sau raman blocați pana la achitarea integrală a creditului?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Abuz din partea unor banci ? chioana chioana Buna ziua . As vrea sa intreb daca este cineva care are anumite probleme cu banca . Va spun acestea deoarece eu sunt intr-o situatie de abuz din partea unei ... (vezi toată discuția)
Executare silita pauldany pauldany Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt divortata de 7 ani, am impreuna cu fostul sot ... Andra5 Andra5 Buna ziua, sunt divortata de 7 ani, am impreuna cu fostul sot un credit de nevoi personale garantat cu veniturile mele si ipoteca pe un imobil, proprietatea ... (vezi toată discuția)