avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie proba practica examen auto categoria B
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie proba practica examen auto categoria B

Am dat proba practica pentru a doua oara pe 25 octombrie. Am fost martor la 2 persoane. Prima, o doamna care era nesigura pe ea, si a picat. Al doilea, un baiat care nu dadea dovada de emotii dar facea multe greseli destul de mari, semalizari gresite, schimbarea brusca a vitezii, iesirea pe banda gresita la giratoriu, efectuarea gresita a parcarii laterale si mersului cu spatele de doua ori fiecare, insa examinatorul i-a dat o sansa sa faca alte manevre in alte locuri, pana i-au reusit. Pe mine m-a picat in 10 secunde. Cand am vrut sa ies din locul in care a fost parcata mi-a pus frana si mi-a explicat ca eram prea aproape de masina parcata in fata noastra.

Eu i-am raspuns ca aveam destul loc dar nu am rezolvat nimic, m-a dat jos din masina si mi-a dat 30 de puncte penalizare, 21 pentru ca a intervenit sa evite un eveniment rutier si 9 pentru neasigurarea la plecarea de pe loc (mi-am intors capul peste umar de mai multe ori, am stat cu privirea in spate in jur de 5 secunde asteptand sa se elibereze traficul, cele 9 puncte sunt o prostie mai alest avand in vedere ca m-a picat in 10 secunde de condus, pe foaie scrie 2 minute avand in vedere cat am stat sa negociez cu el sa ma lase sa conduc.)

Rezolv ceva cu contestatia?

Alte discuții în legătură

Cod rutier - contestare examen celalalt celalalt Nu stiu ce si unde sa caut, asa ca ma gandesc ca poate ma ajuta cineva cu niste raspunsuri. Am dat examenul pentru obtinerea permisului auto si l-am picat, ... (vezi toată discuția)
Accident auto nedeclarat, sicane in trafic CiprianBrasov CiprianBrasov Buna ziua ! Saptamana trecuta am fost implicat intr-un eveniment rutier neplacut : la intrarea intr-un giratoriu , mi-a fost taiata fata de catre un alt ... (vezi toată discuția)
Contestatie proba practica examen auto categoria b Gligorovici Gligorovici Pot depune contestatie la la examen auto proba practica efectuata azi.dupa 30 min de condus mi-a bifat mai multe greseli ptinte care si ca am depasit ... (vezi toată discuția)