avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Dare in plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Dare in plata

Dacă am pierdut un proces de dare in plată, mă poate banca obliga să plătesc toată rata ce o aveam de plătit in cei doi ani cât a durat procesul intr-o singură tranșă? Și care ar fi căile de atac dacă face asta?
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
dumitrunicolaepetru, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silia Ghita T Ghita T Buna seara, as vrea sa intreb ,daca o actiune de dare in plata legea 77/2016 ,proces care a durat aprox. 4 ani si am pierdut...a intrerupt termenul de ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil pentru imprumut in euro la bcr MadalinaLoredana MadalinaLoredana Buna ziua, Urmarind forumurile zi de zi vad cum unii oameni au sansa de a-si recapata linistea si de a castiga lupta acerba cu Bancile care ne- au furat si ... (vezi toată discuția)
Pierdere proces carmen.spirea@yahoo.com carmen.spirea@yahoo.com Buna ziua,am pierdut un proces :( si nu stiu cum sa achit plata catre reclamant in rate,pentru ca nu imi permit achitarea sumei odata.Ce solutii imi puteti ... (vezi toată discuția)