avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pierdere proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pierdere proces

Buna ziua,am pierdut un proces :( si nu stiu cum sa achit plata catre reclamant in rate,pentru ca nu imi permit achitarea sumei odata.Ce solutii imi puteti oferi?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: konstk , utilizator 09:58, 28 August 2014
Ati epuizat caile de atac ori nu doriti sa atacati sentinta in cauza?
Reclamantul v-a pus in vedere sa achitati debitul, fara sa va fi inmanat o copie legalizata a sentintei?
Poate ca ar trebui sa asteptati sa va ceara efectuarea platii.
Va puteti intelege cu reclamantul pentru o esalonare a platii. Daca apreciati ca acesta nu ar fi de acord, puteti incepe sa platiti, atat cat puteti. Este o cale de a va dovedi buna credinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru admisa esalonat la plata Andreea Constantin Andreea Constantin Speta este urmatoarea: Societatea X a actionat in judecata societatea Y, obiectul actiunii fiind pretentii (neachitarea lucrarilor executate de X). Taxa de ... (vezi toată discuția)
Speta - nerespectarea hotararii judecatoresti? Borza Borza Un creditor are de recuperat in urma unei sentinte penale, in urma careia a fost si condamnat cu suspendare, suma de 8000 de euro. Aceasta a fost investita cu ... (vezi toată discuția)
Actiuni pretentii restante intretinere andreidita andreidita am un proces pe rol in care sunt chemat in judecata pentru restante intretinere. suma initiala era de 5.000 ron. la prima infatisare la care nu am fost ... (vezi toată discuția)