avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Regulament Asociatie locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Regulament Asociatie locatari

Buna ziua,
Am o problema cu spatiile comune care sub diferete pretexte au fost ocupate de alti locatari, "stapanii blocului", adica aceia carora le-a dat statul locuinta gratuita inainte de 89 si acum sunt mari latifundiari!
In noua lege se vorbeste de obligativitatea unui regulament de conduita sau asa ceva...este vreun contract cadru...anumite critetii ce trebuiesc respectate? Sau face regulamentul Asociatia (grupul de latifundiari) in care scrie ca partile comune sunt la dispozitia Asociatiei si am terminat povestea?...adica acum noua lege ma poate ajuta cu ceva in aceasta privinta? (eu am muncit de la 18 ani si am reusit sa imi cumpar un ap cu 4 camere...latifundiari stau la 2 camere si au zis ca asa s-a stabilit ca boxele de pe palier le revine celor cu 2 camere !!!! nu e stipulat nicaieri asa ceva..este aceiasi placa care o aude orice nou venit de 20 de ani incoace...chiar Presedintele mi-a sugerat ca am spatiu destul si pot sa fac un depozit dintr-o camera!!!!...ma gandesc poate sa ne stranegem toata familia intr-o camera si sa le dau lor si celelalte!!!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: americanux , utilizator 21:32, 29 Octombrie 2018
Propunerea de regulament cadru o gasiti aici
[ link extern ]
nu se deschide linkul....
Vedeti aici
[ link extern ]

americanux a scris:

partile comune sunt la dispozitia Asociatiei si am terminat povestea?...adica acum noua lege ma poate ajuta cu ceva in aceasta privinta?

Nu aveti nevoie de regulament (care oricum nu v-ar ajuta cu nimic).
Si vehea si noua lege va ajuta cu varf si indesat. Trebuie doar s-o studiati si sa cereti respectarea ei. Deasemenea va ajuta si Codul Civil, legate de drepturile dvs de proprietar.
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
CipM, utilizator
am inteles...multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, la bloc. ... Cristian0711 Cristian0711 Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, la bloc. Am acordul tuturor vecinilor si al Asociatiei de Propietari, mai putin unul, care banuiesc ca ... (vezi toată discuția)
Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)
Informatii despre legi dallya dallya Buna seara. Sper sa nu fiu off-topic, dar va rog sa ma ajutati cu cateva link-uri spre cele mai relevante surse despre legislatia de mai jos. Eu am tot cautat ... (vezi toată discuția)