avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cine beneficiaza de noua modificare pt. pensionarii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cine beneficiaza de noua modificare pt. pensionarii care au lucrat in gr.1 si 2?

Daca am lucrat in gr 1 a o perioada de 19 ani si 10luni si am iesit la pensie pt. limita de virsta in febr.2010,oare voi beneficia de prevederile noii legi?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:56, 29 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Ati primit majorarea la deschiderea drepturilor prin aplicarea O.U.G.209/2008.
O gasiti mentionata la punctul "G" din decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa i de munca nicu55 nicu55 Buna ziua ,va rog sa-mi spune-ti si mie daca sunt pensionat limita de varsta Gr.1,beneficiez de marirea pe care a anuntat-o Guvernul ca se aplica incepand cu ... (vezi toată discuția)
Cand voi primi restanta de 50% din punctajul suplimentar pentru activitatea in grupa i de munca? alexandruteutisan alexandruteutisan In anul 2008 am esit la pensie, la limita de virsta (50 ani) am lucrat 30 ani din care 14 ani si 8 luni grupa 1. Cind sau calculat grupa, am primit numai pe 7 ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca SOTULMEU A IESIT LA PENSIE IN OCTOMBRIE 2005, AVAND STAGIU COMPLET DE COTIZARE , 30 ANI SI 8 LUNI DIN CARE 21 ANI SI 4 LUNI GRUPA I; 5 ANI GRUPA II IAR ... (vezi toată discuția)