avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie constructie pentru imprejmuire teren ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie constructie pentru imprejmuire teren agricol

Doresc sa imprejmuiesc un teren agricol extravilan cu plasa de sarma, ca masura de protectie impotriva animalelor. Doresc o gradina pe acest teren.
Este necesara autorizatia de constructie? Este necesar un proiect cu modelul plasei si alte detalii facut de un arhitect? Care e forma care as putea sa o adopt fara a avea nevoie de autorizatie?
Stalpii nu i-as pune in beton, nu il fac betonat, dar pentru stalpii portii ar fi necesar.

Alte discuții în legătură

Autorizatie gard viu Selenus Selenus Buna ziua, vreau sa-mi imprejmuiesc un teren aflat in intravilan cu un gard viu de protectie (gladita - salcam spinos). Acum terenul e practic in camp, nu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie gard din plasa de sarma ContSters94154 ContSters94154 Am un teren extravilan (arator) si vreau sa-l imrejmuiesc cu gard din boltari (stalpishori de beton armat) si plasa de sarma. Oare am nevoie de ceva ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan fara autorizatie de constructie .buna ziua ! am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru ... ciucurelrebel ciucurelrebel Buna ziua ! Am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru , intabulare si toate cele , pe care doresc sa-l imprejmuiesc . Am inteles ca Legea 50 ... (vezi toată discuția)