Buna ziua,
vreau sa-mi imprejmuiesc un teren aflat in intravilan cu un gard viu de protectie (gladita - salcam spinos). Acum terenul e practic in camp, nu sunt case in jur, se pasc vacile, dar pentru linistea mea as vrea sa fiu in regula cu actele.
Aveti idee, exista vreo procedura simplificata pentru obtinerea autorizatiei de constructie pentru un astfel de gard? Ca daca ma pun sa fac proiect semnat de arhitect si alte alea ma las pagubas de obtinerea autorizatiei, il plantez si vad eu ce fac pe urma daca se sesizeaza cineva, zic ca l-am gasit acolo sau ca a crescut singur si eu doar l-am mai taiat.
Buna ziua,
Eu doresc sa fac aceas lucru dar vreau sa protejez plantele de oi, deci sa intind ceva sarma ghimpata intre niste stalpi de lemn plantate in pahare (deci fara beton, totul "provizoriu"). Am nevoie de autorizatie pentru asa ceva?
Lamuriri
irina_irina
Buna ziua. Am 2 intrebari la cate sper sa gasesc raspuns avizat si poate si trimitere la art. din legi.
1. Am un teren pe camp pe care vreau sa-l ingradesc cu ... (vezi toată discuția)