avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partial
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partial

Sunt nascuta in 09.04.1965 am o vechime de 35 de ani din care 17 ani gr.1 cu 100% pot iesi la pensie anticipata partial fara penalizare si pot sa mai lucrez dupa pensionare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 30 Octombrie 2018
In cazul pensionarii anticipate partial nu se poate cumula pensia cu salariul.

In speta,puteti sa va pensionati la limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare in august 2019 la varsta de 54 ani si 4 luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa munca ciubotarudan ciubotarudan Pentru 13 ani si 7 luni lucrati in gr. 2 de munca, la impliniriea varstei de pensionare se adauga ceva . Mentionez ca sunt barbat ,nascut pe20.06.1954 , in ... (vezi toată discuția)
Varsta limita pentru pensionare marin1981 marin1981 Am 51 de ani impliniti.Am o vechime in munca de 30 de ani , din care 10 ani sunt la gr II.Imi puteti spune , va rog, care este varsta limita la care pot iesi ... (vezi toată discuția)
La ce data poate beneficia de pensie? petro250 petro250 Buna ziua, O persoana de sex masculin, nascut la data de 01.05.1954, cu o vechime in munca de 36 ani, 5 luni, 4 zile, din care 14 ani, 9 luni, 17 zile ... (vezi toată discuția)