avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara

Am o vechime totala in munca de 25 ani,din care 14 ani și 8 luni că fpss (agent penitenciar),conditii speciale,8 ani civil condiții normale,si 4 ani cu contribuție în UE , născuta noiembrie 1966,2 copiii.Incheiat activitate la demisie in Sistemul Penitenciar.Acum nu am nici un fel de pensie,, probleme de sanatate.Beneficiez de pensie militara?Se rotunjește vechimea din sistem de la 14 ani și 8 luni la 15 ani?Dacă pot beneficia de pensie militara, când ar fi data pensionarii?!In caz negativ având în vedere anii condiții speciale, se aplica reducerea la vârsta standard,dacă nu am stagiu complet? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pensionare adibura adibura Bună ziua, Aş dori să ştiu dacă aţi putea să-mi spuneţi când îndeplinesc condiţiile de pensionare, conform legislaţiei în vigoare, ... (vezi toată discuția)
Pensie militara Katy66 Katy66 Bună ziua.Ma numesc Caterina.Am demisionat din penitenciar in 2011 avand următoarea vechime: 21 ani,10 luni,18 zile din care: -7 ani,1 lună si 28 zile din ... (vezi toată discuția)
Despre pensie vladnicolae1955 vladnicolae1955 am lucrat 19 grupa 2,alte servicii 10 ani,3ani scoala militara,cind pot iesi la pensie? nascut 11.11.1955. (vezi toată discuția)