avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... tip soluție : amână cauza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

tip soluție : amână cauza

Am avut la proces primul termen și pe net TB a scris " amână cauza " ; s-a dat un nou termen peste o lună. Ce înseamnă aceasta ?se cer noi probe ? voi primi acasă informare ? Procesul am solicitat să se judece în lipsă .
Cel mai recent răspuns: bufa , utilizator 11:21, 1 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tip soluție : amână cauza bufa bufa Am avut la proces primul termen și pe net TB a scris \" amână cauza \" ; s-a dat un nou termen peste o lună. Ce înseamnă aceasta ?se cer noi probe ? voi ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca la contestarea unei amenzi nu am nici un martor ? AnonimXYZ AnonimXYZ Ce se intampla daca la contestarea unei amenzi nu am nici un martor ? Si am primit o citatie in care mi se cere ca in 10 zile sa aduc un martor daca nu se va ... (vezi toată discuția)
De cate ori se poate amana un proces? adina_cnc adina_cnc parintii mei au un proces si la primul termen avocatul paratului a despus la dosar un act cum ca nu se poate prezenta din motive de sanatate. procesul s-a ... (vezi toată discuția)