Buna ziua! Am și eu o problema, mama mea e nevazatoare,handicap grav, are 84 ani, nedeplasabila, am adus o din provincie ca sa pot avea grija de ea fiind grav bolnava, i am făcut buletin pe București, i am transferat actele însă când am vrut sa depun actele pentru asistent personal m au refuzat (ne)politicos,spunandu mi ca nu au locuri,ca trebuie sa vina primul cupon prima data,i am explicat ca mama e la pat iar eu mai am un copil mic în îngrijire, m a dus la șefă dânsei care chiar dacă eu i am explicat calm situația a ridicat tonul și mi a zis ca "mai bine o lăsam la tară, de ce am luat o de acolo? Cine a avut grija ei acolo, trebuia sa aibă incontinuare".Precizez ca acolo de mama a avut grija o femeie pe care plătit o, iar când mama a căzut la pat în luna mai, am stat eu cu ea pana în septembrie, deci nu se punea problema sa o las singura acolo:(:( Eu vreau sa știu dacă în situația data exista vreo o lege să urgenteze angajare mea ca asistent personal pentru mama mea ca sa nu mai așteptăm până în ianuarie ,mama pe lângă faptul că are handicap grav nevazatoare fiind, nici nu se poate mișca din pat și nici pampersul nu l suporta.Astept un răspuns din partea dv, va mulțumesc mult!