avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare in instanta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare in instanta

Salutare,

Am platit faimoasele taxe de poluare pentru 2 autoturisme (2007 si 2013).

Ambele taxe au fost platite prin firma de leasing. Detin facturile respective.

Nu am fost ”pe faza” pentru a depune cererea de returnare la ANAF pana la 31-08-2018.

Care ar fi pasii de urmat pentru recuperarea acestor taxe in instanta?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare gabriel1958 gabriel1958 am cumparat in leasing un autoturism Dacia logan nou in 08 01 2011 si a trebuit sa platesc o taxa de 4852 lei ., taxa de poluare. acum doresc sa recuperez ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2010 pentru masinile in leasing Consumatorul Consumatorul Buna ziua, De curand am achizitionat un autoturism in leasing (martie 2010). Zilele acestea am primit de la firma de leasing factura pentru taxa de ... (vezi toată discuția)
Firma de leasing refuza eliberarea imputernicirii necesara recuperarii taxei de poluare, mai mult, la facturarea taxei aplica tva emesekarda emesekarda In anul 2011, luna mai , am achizitionat in leasing, un autoturism marca Renault Megane. In contractul de leasing au fost incluse prevederi referitoare la ... (vezi toată discuția)