avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa poluare

am cumparat in leasing un autoturism Dacia logan nou in 08 01 2011 si a trebuit sa platesc o taxa de 4852 lei ., taxa de poluare. acum doresc sa recuperez diferenta . cum trebuie sa procedez. eu am platit taxa catre firma de leasing ,ei fiind de drept proprietarii, ei mi-au trimis factura. am contactat firma de leasing si mi-au spus sa ma duc la administratia financiara si sa solicit returnarea diferentei de bani. nu mi se pare corect. eu am platit catre firma de liesing normal mi se pare ca ei sa imi rezolve situatia. ce ma sfatuiti?

Alte discuții în legătură

Recuperare diferenta taxa auto ContSters275905 ContSters275905 Buna dimineata, Pot solicita legal recuperarea diferentei pentru taxa de poluare achitata in anul 2010 pentru un autoturism Dacia Logan cumparat NOU in anul ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare pentru autovehicole popa_ionel popa_ionel Buna ziua! Am cumparat un autoturism DACIA LOGAN F2 AMBIANCE 1,4, conform facturii nr._________ , din data de 22-07-2010. Pentru a inmatricula acest ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare in instanta Dinu _ Dinu _ Salutare, Am platit faimoasele taxe de poluare pentru 2 autoturisme (2007 si 2013). Ambele taxe au fost platite prin firma de leasing. Detin facturile ... (vezi toată discuția)