avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru ONG - Asociatie Sportiva
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru ONG - Asociatie Sportiva

Buna ziua! Am o asociatie sportiva si as vrea sa obtin fonduri europene pentru a-mi construi o baza sportiva. Pot primi finantare? Exista vreo masura prin care se pot obtine fonduri?

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene nerambursabile fara cofinantare delcea_ramona delcea_ramona Buna ziua, Doresc sa obtin fonduri europene pentru a construi o pensiune turistica sau cateva casute de vacanta in mediul rural.Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Baza sportiva bogdanstefan bogdanstefan Buna ziua, as dorii sa va intreb daca se pot accesa fonduri europene nerambursabile ca si persoana fizica in vederea constructiei unei baze sportive care se ... (vezi toată discuția)
Am infintat o asociatie sportiva non-profit cu personalitate juridica Sebastian Calin Sebastian Calin Buna ziua, Baiatul meu face tenis de performanta de cel putin 10 ani si ca atare, dat fiind costurile f mari la care sa ajuns, am infintat o asociatie ... (vezi toată discuția)