avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reclamatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reclamatie

Buna ziua. Unde pot depune o reclamatie Doamnei Doctor medic neurolog la? Fratele meu este diagnosticat cu epilepsie de la varsta de 3 luni si a fost tratat de atunci pana in prezent ,46 ani,de dansa . Acum doreste sa scape de toti pacientii pe care ii are si acuza ca vor sa ia banii statului fara motiv. Si un necunoscator stie ca epilepsia este o boala nevindecabila. Doamna in cauza nu doreste sa i de scrisoare medicala pentru a putea fratele meu sa ia tratamentul de care are nevoie si depinde sanatatea lui. Il trimite din doctor in doctor si nu accepta sa l mai primeasca.
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Testament - este posibil ca un pacient sa-i lase medicului bunurile sale? f3g4zuzu f3g4zuzu Buna ziua! Eu sunt medic. O prietena doreste sa-mi lase prin testament bunurile ei. Este si pacienta mea. Mai are alte rude frati si parinti (nu copii). Nu ... (vezi toată discuția)
Spitalul elias - fundeni mihalea223 mihalea223 Pe 6 noiembrie mama mea a fost dusa cu salvarea la Elias fiindca spitalul Fundeni nu are primiri urgenta.Ea este diagnosticata din 2001 cu maladia Crohn si ... (vezi toată discuția)
Am fost consultat de 3 doctori. primul doctor m-a consultat o ... xtreme07 xtreme07 Am fost consultat de 3 doctori. Primul doctor m-a consultat o perioada, dupa care mi-a pus un diagnostic cu care nu am fost de acord, drept urmare NU am luat o ... (vezi toată discuția)