avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

De la ce data va tb sa platesc pensia alimentara tinand cont ca divortul dureaza de un an , pana in momentul actual am platit sume lunare de la momentul separarii adica de 2 ani. Am optat pt procent din venit.
Ms
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:27, 2 Noiembrie 2018
Buna seara,
De la data introducerii cererii de obicei.
Va trebui ca la cuvantul pe fond sa prezentati dovada achitarii lunare a cuntumului (chitantele de plata) si sa solicitati sa fie dispusa plata de la data pronuntarii sau a ramanerii definitive a sentintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E bine sa trimit bani prin posta pentru copil chiar daca divortul nu a fost pronuntat? cristibox cristibox atat eu cat si sotia am introdus actiune de divort.Pana se stabileste pensia alimentara,prin hotarare definitiva este bine sa trimit bani prin posta pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara danielf2008 danielf2008 Am intentat o actiune in instanta pentru stabilirea pensiei alimentare in procent de 25% din venituri si nu in suma fixa asa cum instanta de judecata ... (vezi toată discuția)
Modalitate plata pensie alimentare irig irig Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum pot plati pensia alimentara. Sunt divortat din 2012 nov si in urma hotararii s-a stabilit sa platesc pensie ... (vezi toată discuția)