avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovarea persoanelor care au absolvit o forma de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovarea persoanelor care au absolvit o forma de invatamant

Cum se face promovarea functionarilor publici care au promovat o forma de invatamant de 3 ani?
Pe SSD sau S?
Avand in vedere ca noua lege a salarizarii a scos precizarile de aceasta natura care au existat initial in proiectul de lege.
Cel mai recent răspuns: tandrei1 , utilizator 09:31, 13 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Acolo unde anexele legii salarizarii unice prevad SSD, se plateste acest nivel, iar unde acestea prevad S, evident se vor incadra la acest nivel.
Absolventii studiilor universitare de licenta (ciclul I Bologna de 3 ani) se incadreaza pe posturi cu studii superioare, dupa ultimele modificari aduse Legii 188/1999 si, pe cale de similitudine si personalului contractual.
Kyandra a scris:

Absolventii studiilor universitare de licenta (ciclul I Bologna de 3 ani) se incadreaza pe posturi cu studii superioare, dupa ultimele modificari aduse Legii 188/1999 si, pe cale de similitudine si personalului contractual.

Buna ziua !
Am o mare rugaminte : daca cineva, care a absolvit studiile universitare cu licenta de 3 ani in perioada 2008-2009 ( ciclul I Bologna ) si a fost promovat in clasa I , pe studii S nu SSD, rog a-mi trimite si mie raspunsul de la ANAF in acest sens sau niste precizari foarte clare pe text de lege pentru promovare in clasa I S si nu clasa II SSD. Multumesc mult. ( daca nu se poate pe forum rog pe mesaj privat )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare clasa tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar,referent clasa III, grad superior,treapta I, cu vechime de peste 20 ani, in prezent absolvent al USH-Fac. de Management Financiar-Contabil ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici mihaitaene mihaitaene Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, specializarea Administratie Publica, ciclul I Bologna, promotia 2009. Acum am sustinut examenul de ... (vezi toată discuția)
Pot promova pe studii superiore daca am absolvit o facultate de 3 ani? Raluk24 Raluk24 Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)