avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Carla
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Carla

Buna ziua! De curând am fost dată în judecată de firma Y la care am lucrat până în 2013 ca director economia. În iunie 2012 am semnat un contract de vânzare marfa cu plata la termen cu firma X, care a intrat în insolventa in 2013. Au fost urmate toate procedurile legale până cand firma Y a cerut falimentul pe motiv că nu a fost respectat graficul de reorganizare. Cererea a fost respinsă. A fost refăcut planul de reorganizare si societatea Y a fost exclusă din acel plan. A fost făcut recurs dar bine inteles ca s_a respins. Acum societatea vrea sa recupereze paguba de la mine, considerând că sunt responsabilă de prejudiciul creat si ca nu mi_am exercitat mandatul cu prudență in interesul exclusiv al societatii. Au declanșat acțiunea in raspundere, conform art 155 din L 31/ 1990. Mai mentionez sa firma Y este SA. Ce șanse credeti ca am in acest proces?
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2018
Carla Caraman, utilizator

Alte discuții în legătură

Piedici pentru procedurile de insolventa brinzaru brinzaru Societatea poate deschide procedura de insolventa si redresarea societatii pe baza de plan daca intr-un contract de credit incheiat cu o banca este specificat ... (vezi toată discuția)
Insolventa cristina69 cristina69 Buna ziua, va prezint urmatoarea situatie: Firma X incheie cu firmaY un contract de executie lucrari. La scurt timp de la incheierea contractului firma x afla ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventa, etape si pasi alecsandes alecsandes Buna Ziua stimati internauti, Am o problema, iar intelegerea buchiilor lege pentru mine (ca inginer) este dificila. Am tot cautat sa aflu intr-un mod ... (vezi toată discuția)