avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Va rog ce reprezinta pe fluturas( anul 2013) compensatii tranzitorii?
Cel mai recent răspuns: lyly64 , utilizator 17:00, 6 Noiembrie 2018
Despre ce sector este vorba . bugetar - ce domeniu - sau privat ?
bugetar
Probabil ca va referiti la domeniul invatamant :
art7 din Anexa5 din Legea 63/2011:
.....
(3) Prin excepţie de la prevederile alin. (1), persoanele care beneficiau la data de 31 decembrie 2009 de un procent mai mare decât cel stabilit în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 1.613/2009 primesc o compensaţie tranzitorie, calculată prin aplicarea diferenţei de procent asupra salariului de încadrare prevăzut în anexa nr. 2 la lege, în măsura în care îşi desfăşoară activitatea în localităţi izolate.
Nu institutie publica subordonata consiliului judetean
Ce domeniu de activitate ?

Alte discuții în legătură

Sistare compensatii cadru didactic Paulapaul Paulapaul Buna ziua ! Daca cineva poate sa-mi ras[punda la urmatoarea problema ii multumesc foarte mult. Sunt cadru didactic titular intr-o unitate de ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat 2012 cindeadiana cindeadiana Vreau sa va intreb ce parere aveti despre acordarea sporului de doctorat pt cei care si-au obtinut titlul de doctor dupa 1 ian 2010. OUG 80/2010 aprobata, ... (vezi toată discuția)
Sporul de calculator in invatamant Mariana2010 Mariana2010 Buna ziua...sunt profesoara de informatica...Am inteles ca din aceasta luna nu se mai acorda sporul de calculator...am fost informati intr-un consiliu ... (vezi toată discuția)