avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces cu Primaria
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces cu Primaria

Buna ziua,

locuiesc intr-un cartier nou dezvoltat, ni s-a cerut o taxa pentru utilitati care s-a dovedit ulterior a fi ilegala, in instanta. Suma de 500 de euro nu am recuperat-o.
Nu avem apa curenta, nu avem iluminat public, e la capatul comunei.

As dori sa stiu, cum am putea noi, toti vecinii implicati (aprox 30) sa fortam Primaria sa ne doteze cu utilitatiile acestea minime.
Mentionez ca este o comuna bogata, din vestul tarii, sigur nu ar fi vorba de fonduri insuficiente.

Exista o cale legala?

Alte discuții în legătură

Obligativitate introducere utilități publice pe puz care a fost predat primăriei sorindoru sorindoru Bună ziua, Locuiesc într-un cartier nou, de aproximativ 1 an la sat, într-o comună limitrofă unei reședințe de județ. Când am cumpărat terenul de ... (vezi toată discuția)
Folosinta spatiu in indiviza. NistoricaDTS NistoricaDTS Buna ziua. Locuiesc intr-un cartier rezidential ce detine un mic parc cu trei foisoare din care fiecare proprietar detine cota in indiviza. In acest cartier ... (vezi toată discuția)
Parteneriat public privat - regim juridic drumuri Kyandra Kyandra Am urmatoarea speta: o primarie si un dezvoltator imobiliar vor sa realizeze un parteneriat public-privat in vederea atragerii de fonduri europene. Obiectul ... (vezi toată discuția)