avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Smartphone in garantie la DEPANERO
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Smartphone in garantie la DEPANERO

Am cumparat un smartphone NOKIA de la FLANCO si am incheiat un contract de garantie all inclusive pe 48 luni cu DEPANERO.
Smartphone-ul s-a defectat si am contactat DEPANERO pentru reparatii.
DEPANERO a preluat Smartphone-ul si de aproape o luna nu l-a reparat, cu toate ca este prevazut in contract ca produsul va fi returnat in maximum 5 zile sau inlocuit cu unul nou.
Ce se poate face DPVD. Juridic?

Alte discuții în legătură

Am un aspirator în garanție aflat la reparație din 11.12.2017. dar nu mi-a fost înapoiat. ce pot face? nută cristache nută cristache Am cumpărat un aspirator de la SC Flanco SA pe data de 18.09.2017. L-am folosit foarte puțin pentru că s-a defectat. Pe data de 11.12.2017 l-am predat la ... (vezi toată discuția)
Telfon mobil cumparat de la orange ,stricat tudor_85 tudor_85 Buna ziua! Suna cam aiurea sa cer niste sfaturi pe un forum asa de serios dar sunt prea suparat pentru a mai inghiti prostiile celor de ... (vezi toată discuția)
Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop ... Bulents Bulents Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop care ,,bâzâia.,, si se încălzea, pe 13 iunie a ajuns în service laptopul, pe 16 iunie ... (vezi toată discuția)