avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Nastere in U.S.A.
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Nastere in U.S.A.

Prietenul meu e cetatean american urmeaza sa ne casatorim, urmeaza sa avem un bebe, el insista sa nasc acolo, sa fiu pe asigurarea lui , cat trebuie sa asteptam dupa ce ne casatorim, ce drepturi am in USA, cat pot da stau dupa nastere , daca plec din tara pot sa ma mai intorc?
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Buna ziua,
Nu cred ca va poate ajuta cineva, nu cred ca e cineva aici, pe site, sa cunoasca legislatia SUA legata de asigurarile sociale sau de sanatate ( sau ce denumire au ele la ei...)
Ce va pot spune e ca va puteti intoarce in tara dupa, nu pierdeti cetatenia romana, dar copilul, dupa tata, v-a primi cetatenie americana si va v-a fi mai greu sau poate imposibil sa-l aduceti in tara in caz de conflict, neintelegere, cu tatal...
Buna seara,

Adresati va ambasadei Statelor Unite de la Bucuresti pentru informatii. Oricum aveti nevoie de viza pentru a pleca in SUA.
[ link extern ] /
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza sua angajat angajat Prietenul meu este american de origine si a venit in Romania pentru un timp. Daca ne casatorim aici si apoi dorim sa calatorim in SUA sa ne vizitam familia, eu ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean american in romania SimonaD. SimonaD. va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lista completa a actelor necesare casatoriei cu un cetatean american in Romania, atat pentru mine cat si pentru el va ... (vezi toată discuția)
Casatorie in usa Octavia Turbatu Octavia Turbatu Buna ziua, va rog dragi colegi de forum sa ma ajutati cu informatii legate de o casatorie in USA. Ea, romanca, el roman stabilit de 5 ani in USA., rezitenta ... (vezi toată discuția)