Prietenul meu e cetatean american urmeaza sa ne casatorim, urmeaza sa avem un bebe, el insista sa nasc acolo, sa fiu pe asigurarea lui , cat trebuie sa asteptam dupa ce ne casatorim, ce drepturi am in USA, cat pot da stau dupa nastere , daca plec din tara pot sa ma mai intorc?
Buna ziua,
Nu cred ca va poate ajuta cineva, nu cred ca e cineva aici, pe site, sa cunoasca legislatia SUA legata de asigurarile sociale sau de sanatate ( sau ce denumire au ele la ei...)
Ce va pot spune e ca va puteti intoarce in tara dupa, nu pierdeti cetatenia romana, dar copilul, dupa tata, v-a primi cetatenie americana si va v-a fi mai greu sau poate imposibil sa-l aduceti in tara in caz de conflict, neintelegere, cu tatal...
Adresati va ambasadei Statelor Unite de la Bucuresti pentru informatii. Oricum aveti nevoie de viza pentru a pleca in SUA. [ link extern ] / [ link extern ] /
Viza sua
angajat
Prietenul meu este american de origine si a venit in Romania pentru un timp. Daca ne casatorim aici si apoi dorim sa calatorim in SUA sa ne vizitam familia, eu ... (vezi toată discuția)